Hektisk helg, men også en behagelig en :D

Jeg må bare starte med å si at tiden flyr veldig fort, men det er heller ikke så rart!

Man flyr jo rundt som ei fille all over the place for at ting skal være så bra som det kan bli.

Etter jobb på fredag var det henting av barn og så i butikken før vi skulle hjem, måtte nemlig handle inn det siste til bursdager som skulle være både lørdag og søndag denne helga for dattera mi som fylte 7 år, så det skulle rett og slett bli en hektisk og artig helg.

Det ble heldigvis stille til å begynne med og rolig denne fredagen da det er fast med tacofredag med barna da :)

De to minste var hos pappaen sin så de to eldste hadde tacofredag med meg, mens Maiken skulle andre ærender denne fredagen, så det ble en ganske så rolig tilværelse.

Resten av kvelden gikk med på å se svampebob filmen sammens med barna og jeg må bare si det at sykere humor for barn finner man ikke, men det var midt i blinken for oss, for vi liker litt sykt bra humor. Jeg holdt på å falle ut av sofaen i latter, for den var en av de mest humoristiske tegneseriefilmene jeg har sett på en god stund! Det skal sees igjen da for å si det sånn ;)

 


 

Og så ble det lørdag og frokosten ble tilbragt med mammaen til de to eldste barna som hadde kommet til Sarpsborg for å være med oss denne lørdagen og barna. Etter frokosten ble barna med hun for å finne på noe mens jeg og Maiken ordnet det siste til bursdagen som skulle være denne dagen. Vi fikk oss til og med en liten tur ut med gobilen for å gjøre noen ærender før vi måtte komme oss hjem igjen.

 

 

Det var familieselskap som skulle bli feiringen denne dagen :) Familier fra begge sider med barn. Det var ikke alle som kunne denne dagen da, men det kan man heller ikke regne med. Vi ble mange nok uansett :)

Det ble grillet pølser ute som middag og kaker ble servert inne, barna var både ute og inne denne lørdagen for været var strålende! Kunne ikke fått det stort bedre egentlig :) Det er mye å ordne med for oss voksne som holder bursdag, men man får satt seg ned å snakka imellom slagene da barna har muligheten til å leke sammen.

 

 

Etter bursdagen dro rett og slett alle hjem og vendte snutene dit de kom fra, til og med barna ble med mammaen sin for å sove over der hun skulle være denne nattan.

Så jeg og Maiken hadde HELT barnefri denne kvelden og heeeelt til formiddagen dagen etter. Det må jeg si var både en deilig, men rar følelse ettersom det så og si aldri skjer lengre. Vi har som regel enten 2 eller 4 barna samtidig så det er aldri en hel natt eller dag fri.

Så da bestemte vi oss for å reise ut en tur å spise sammen etter at vi hadde rydda opp etter bursdagen. Vi dro ut å spiste biff og koste oss skikkelig sammen på restaurant :) Vi tura da i gobilen nok en gang, og etter vi hadde kosa oss på restaurant så tok vi oss en cruisingtur på ca. en time igjennom 2 byer og nøt den tiden sammen med god musikk og putrelyden fra bobla i bakrunnen <3 <3 <3

 

 

Når det ble kveld og vi la oss så var det en helt spesiell tanke som gikk i oss begge to, en tanke om at imorra tidlig skal vi begge sove leeeeeenge! Joda vi sov jo bare helt til kvart på elleve da det tikka inn en melding fra mammaen til de to eldste barna om at de kom om 10 minutter.

Vi fikk liggi igjen litt å bare dra oss i senga og kose oss med litt fri. Det er utrolig hvor høyt man prissetter noe som man har vært foruten over lengre tid. Ellers så tenker ikke de fleste over det engang, men for oss så blir det ekstra spesielt. 

Det skulle ikke stoppe der med å fly som en fille for å gjøre klart til neste bursdagsfeiring! Det kom 9 jenter for å feire barnebursdagen for dattera mi denne søndagen og den begynte klokka ett.

Da ble det å finne frem alt som skulle pyntes og gjøre klart pinata og mat og drikke. Like bænkers som dagen før hadde vi handla inn pølser kvelden før etter restaurantbesøket når vi var ute å cruisa ;) Så da ble det grillings denne dagen også! Været var ikke like slående som på lørdagen, men det var ganske så varmt i lufta fordet. Det kom noen regnbyger, men det var bare småyrings så det merka jeg ikke så mye av når jeg sto å grilla.

 

 

Det var en veldig innholdsrik bursdagsfeiring for dattera mi og ho var veldig fornøyd med den :) Ho klarte å slå ned pinataen til slutt! Og det ble mye på gulvet! Hehe vi lo godt når ho skulle slå den ned for det var visst ikke barebare skal jeg si dere! Der må det ganske mye makt til med balltre for å i det hele tatt få ut noe som helst godterier.

Når alle jentene ble hentet igjen etter de hadde vært en time ute siste timen i bursdagen, så var vi voksne slitne av alt sammen som hadde skjedd de to dagene med bursdagsfeiring denne helga. Det er klart at sånt tærer på både hue og kropp, for man skal jo følge opp med alt mulig å holde styr på det meste så da går det mye tid med på det, må ikke glemme alt av forberedninger som skal være tilrettelagt før ting skal skje også

Jeg og Maiken fikk en real ryddejobb etter bursdagen med rydding, støvsuging og vasking overalt. Deretter slang Maiken seg ned på sofaen med barna litt før kvelden.

Jeg kunne såklart ikke sitte rolig, ettersom det fortsatt var piggdekk på bruksbilen og barn skal leveres imorra tidlig og jeg skal på jobb. Så jeg måtte bytte dekk på bilen og spurte naboen her om jeg ikke kunne låne garasjen hans litt å stå der inne. Joda det kunne jeg så veien ble ikke lang for meg bilen og dekkene, det kjente jeg var veldig deilig denne kvelden etter alt det andre styret som hadde vært.

 

 

Så nå står det 4 splitter nye gummidekk på bilen og det er en veldig god følelse :) Så får jeg bare håpe det ikke er noe mer med bilen for denne gang. Eller ihvertfall på noen måneder fremover ;)

 

Hva har andre styra med denne helga?

 

Sjallabais bloggen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Hørtes ut som en knakende god helg. Håper uka som kommer blir av det blide slaget også ;-))

Jernbanefrua..: takk :-) det var det og ;-) ja det håper jeg og :-D

Dette hørtes ut som en kjempe fin helg :-D Kjenner jeg blir svett i ørene bare av tanken på bursdag selskap for barn! Haha!

Stine Jensen: ja det har vært ganske så knall :) man blir svett i ørene av det ;) er jo mest morro for barna :P Vi voksne må bare leve med litt øresus visstnok...

Skriv en ny kommentar